«Από σήμερα βουλευτής Χανίων της ΝΔ θα είμαι εγώ»! Τι απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Γιώργο Σταθάκη για το Σκοπιανό! Τι είπε για την Κρήτη, τον ΒΟΑΚ, την οικονομία και τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας (βίντεο κ’ φωτο)

Για όλους και για όλα μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά από συνάντηση που είχε με στελέχη της ΝΟΔΕ Χανίων στα νέα γραφεία του κόμματος.

Η κα Μπακογιάννη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Parakritika.gr για το αν είχε συναντήσεις στα Χανιά με στελέχη που ενδιαφέρουν τη ΝΔ να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και σε συνέχεια των δηλώσεων που είχε κάνει λίγο νωρίτερα, τόνισε πως δεν περισσεύει κανείς σε αυτό το μεγάλο αγώνα που γίνεται.

Απαντώντας δε στις δηλώσεις Σταθάκη, ο οποίος εγκάλεσε τη ΝΔ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, η κα Μπακογιάννη τόνισε πως… «Εάν ο κ. Σταθάκης σήμερα μπορεί να μιλάει για ελπίδα στις διαπραγματεύσεις, οφείλεται στη ΝΔ και στο Βουκουρέστι… Το θέμα σε κάθε περίπτωση είναι εθνικό και όχι του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ».

Η κα Μπακογιάννη μίλησε για το δημόσιο τομέα, την υπερφορολόγηση και γενικά για την κατασταση της ελληνικής οικονομίας.

Πρόσθεσε δε ότι για τη ΝΔ είναι διαρκής προεκλογική περίοδος και η παράταξη είναι διαρκώς σε εγρήγορση… «Εμάς μας ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα και το τι θα κάνουμε εμείς. Δεν έχουμε αυταπάτες! Είναι εύκολο να κάνεις αντιπολίτευση, αλλά από τη στιγμή που θα γίνεις κυβέρνηση, το ρολόι τρέχει ανάποδα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και δεν δικαιούμαστε να απογοητεύσουμε τους Έλληνες. Από σήμερα βουλευτής Χανίων της ΝΔ είμαι εγώ».

Τέλος, η κα Μπακογιάννη σημείωσε ότι μείζον θέμα για την Κρήτη είναι ο ΒΟΑΚ, παραδεχόμενη ότι οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα δεν έκαναν τίποτα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας.

Όσο δε για τις εκλογές και την Κρήτη, η κα Μπακογιάννη σχολίασε πως εμπιστεύεται απόλυτα τους Κρητικούς και στόχος για την παράταξη είναι να έρθει πρώτη η ΝΔ σε όλο το νησί.

Ευχαρίστησε μάλιστα και το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη δωρεά των νέων υπερσύγχρονων ασθενοφόρων στο νησί.

Δείτε τη συνέντευξη της κας Μπακογιάννη, έτσι όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το Parakritika.gr

 

Δείτε φωτογραφίες από τη ΝΟΔΕ Χανίων