Διαγραφές αντί εγγραφών στο Βενιζέλειο Ωδείο! Τι συμβαίνει τελικά σε έναν από τους «πνεύμονες πολιτισμού» των Χανίων; (έγγραφα)

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Βενιζέλειο Ωδείο και πιο συγκεκριμένα στο Σύνδεσμο για τη Διάδοση των Καλών Τεχνών στην Κρήτη, παραμονές της Γενικής Συνέλευσης, που αναμένεται -το λιγότερο- ενδιαφέρουσα!

Την ίδια στιγμή που η διοίκηση του Βενιζέλειου Ωδείου αρνείται πεισματικά να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν τεθεί μέσα από τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ του Parakritika.gr, έρχονται στην επιφάνεια πράγματα και καταστάσεις που ουδόλλως συνάδουν με το έργο που επιτελεί ή καλείται να επιτελέσει το Ωδείο.

Τελευταίο επεισόδιο αυτό της διαγραφής δύο μελών του Συνδέσμου, του Αντιπροέδρου, Στέλιου Σταυριανουδάκη και του μέλους και επί σειρά ετών καθηγήτριας στο Ωδείο, Έυας Παλαφούτα.

Και οι δύο αρνούνται κατηγορηματικά όσα τους καταλογίζονται στις επιστολές, χαρακτηρίζοντας ως ψευδή τα όσα αναφέρονται και επιφυλάσσονται για αποκαλύψεις στη Γενική Συνέλευση της 21ης Φεβρουαρίου, ενώ η κα Παλαφούτα έχει στείλει ήδη δύο εξώδικα!

Η επιστολή διαγραφής του κ. Σταυριανουδάκη:

Η επιστολή διαγραφής της κας Παλαφούτα:

Τα ερωτήματα πάντως… παραμένουν αναπάντητα από τη Διοίκηση του Συνδέσμου…

  • Έχει παραιτηθεί -επειδή αναγκάστηκε- επί σειρά ετών καθηγητής Θεωρίας στο Βενιζέλειο Ωδείο;
  • Έχουν απορριφθεί σχεδόν όλες οι νέες αιτήσεις εγγραφής στο Σύνδεσμο;
  • Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Γερμανό Πρέσβη στην Ελλάδα και ποια η σχέση του με το Ωδείο; Υπήρξε επαφή με μέλος του Δ.Σ. ή όχι, προκειμένου να βοηθηθεί οικονομικά το Ωδείο; Εστάλη επιστολή ή όχι;
  • Τίθεται θέμα σύναψης δανείου για την αποκατάσταση του κτιρίου;
  • Υπήρξε άρνηση της οικονομικής βοήθειας που προσέφερε ο σύζυγος της Αλίκης Βατικιώτη;

Αναμένουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *