«Εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο και μου έσκαψε το λάκκο»! Ο Γιώργος Παράσχος μιλάει για όλους και για όλα, σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί

Χαμογελαστός, αλλά και καυστικός, όπως τον γνωρίσαμε στον πάγκο του Πλατανιά, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για όλους και για όλα στον Δημήτρη Σκουλούδη, σε μία συνέντεξη που θα συζητηθεί και θα δημοσιευτεί ολόκληρη στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας «Κόσμος της Ενημέρωσης».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παράσχος επιρρίπτει ευθύνες για την εικόνα της Χανιώτικης ομάδας στον πρόεδρό της, Μανώλη Μαθιουλάκη, ενώ αναφέρεται και σε συγκεκριμένο άτομο της ΠΑΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά… «Εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο και μου έσκαψε το λάκκο»!

Ο κ. Παράσχος αναφέρεται και πάλι στο ζήτημα των απλήρωτων ποδοσφαιριστών που κατέθεσαν προσφυγές και έμειναν ελεύθεροι (Ντεβέσα και Στάθης), τονίζοντας ότι ήταν απλήρωτοι από την ΠΑΕ!

Χαρακτηριστικά, αναρτώντας μία φωτογραφία με τον Γιώργο Παράσχο, ο Δημήτρης Σκουλούδης αναφέρει… Η αλήθεια δεν κρύβεται… Ο καλύτερος κόουτς που πέρασε ποτέ από τον Πλατανιά… μας μίλησε… και αυτό το Σάββατο θα βγουν πολλές αλήθειες στη φόρα… Ειδικά για το ποιος κατέστρεψε τον Πλατανιά και ποιοι του έσκαβαν το λάκκο… Υπομονή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *