«Θύμα» και ζωόφιλος δημοσιογράφος! Που θα πάει επιτέλους το θέμα με τα αδέσποτα στα Χανιά; (φωτό)

Τι συμβαίνει με τα αδέσποτα στα Χανιά; Συνεχίζονται οι περιπτώσεις επιθέσεων σε ανύποπτους περαστικούς! Αυτή τη φορά «θύμα» αδέσποτου σκύλου ήταν ο γνωστός για τα ζωόφιλα αισθήματά του, αθλητικογράφος της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα», Γιώργος Δρακάκης!

Και μάλιστα, ήταν ο ίδιος σκύλος που του είχε επιτεθεί και πριν από ένα μήνα!

Χαρακτηριστικά αναφέρει…

«Θα σταματήσω να κυκλοφορώ από κάποιους δρόμους, αν και αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά σίγουρα πάντως αποφεύγω τα μαγαζιά της περιοχής. Για μένα έχουν ευθύνη και οι καταστηματαρχες διότι θα έχουν παρατηρήσει σίγουρα προβληματική συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο σκύλο και θα έπρεπε και οι ίδιοι να κάνουν κάτι. Άσε που έτσι την πληρώνουν όλα τα αδέσποτα που τους βγαίνει το όνομα, ενώ τα περισσότερα δεν ενοχλούν κανένα».

Στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο συνάδελφος γράφει…

Σαρβαιβορ με τα αδέσποτα στα Χανιά

Από το 1980 κυκλοφορώ στο Παλιό λιμάνι και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα αδέσποτα. Μέχρι πριν 1,5-2,5 χρόνια που με δάγκωσε σκύλος στην Νταλιάνη ενώ χθες βράδυ ο εικονιζομενος μεγαλόσωμος καφέ σκύλος (μπορεί να ήταν και ο ιδιος) μου επιτέθηκε και με δάγκωσε αυτή τη φορά στην Ποτιε. Επειδή επί δημαρχιας Βάμβουκα το πρόβλημα όσο πάει και γιγαντωνεται και η δημοτική αρχή δείχνει τρομακτική ανικανότητα θα μπορούσε ίσως να διεκδικήσει να γίνει εδώ κάνα ριάλιτι τύπου Σαρβαιβορ όπου οι παίκτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα αδέσποτα τα οποία λογικά θα γίνουν και πιο άγρια μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν όταν και θα μειωθούν οι εστίες σίτισης.