Ουρές, νεύρα και λύση καμία! Υπολειτουργεί η Διεύθυνση Μεταφορών της Π.Ε. Χανίων!

Απίστευτη ταλαιπωρία περιμένει όποιον θελήσει να κάνει μία μεταβίβαση, να αγοράσει ή να πουλήσει ένα αυτοκίνητο, στα Χανιά.

Η ουρά σχηματίζεται από νωρίς το πρωί στη Διεύθυνση Μεταφορών της Π.Ε. Χανίων και τα νεύρα μέσα σε λίγη ώρα γίνονται… «τσατάλια».

Μόλις ανοίξει η πόρτα, ο κόσμος μπαίνει μέσα στην Υπηρεσία, ζητώντας το αυτονόητο, που όμως είναι το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση.

Ο λόγος; Όπως καταγγέλλουν στο Parakritika.gr ιδιοκτήτες που θέλησαν να κάνουν μεταβίβαση Ι.Χ., μόλις δύο (!) υπάλληλοι καλούνται να βγάλουν τα… «κάστανα από τη φωτιά», ο ένας για τα επιβατηγά και ο άλλος για τα φορτηγά!

Η ταλαιπωρία είναι αφάνταστη, ενώ και ο όγκος δουλειάς των υπαλλήλων πολύ μεγάλος, χωρίς να διαφαίνεται κάποια άμεση λύση στον ορίζοντα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για το θέμα είναι ενήμερος ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ωστόσο, τα χέρια του φαίνεται πως είναι… δεμένα και δεν μπορεί να συνδράμει στην επίλυση του θέματος, με ενίσχυση του προσωπικού μίας Υπηρεσίας που είναι κάτι παραπάνω από υποστελεχωμένη.

Με απλά λόγια, η εν λόγω Υπηρεσία κινδυνεύει να… καταθέσει πινακίδες και να μείνει σε ακινησία!