Πολάκης: Είσαι ψεύτης! – Σχοινοπλοκάκης: Μακάρι να διαψευστώ! Κόντρα και στο διαδίκτυο για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου

Εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, η κόντρα για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου μεταφέρθηκε και στο δίαδίκτυο, με αφορμή σχόλιο του Δημοτικού Συμβούλου, Γιώργου Σχοινοπλοκάκη, για την… προφορική δέσμευση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που αποδεικνύεται, όπως όλα δείχνουν, ότι δεν έχει καμία βάση.

Κι αυτό γιατί το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου δεν είναι ανενεργό, ενώ προετοιμάζεται και ως σημείο υποδοχής νεοσυλλέκτων.

Η απάντηση ήρθε… αιχμηρή από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος χαρακτήρισε ψεύτη τον κ. Σχοινοπλοκάκη!

Αρχικά, ο κ. Σχοινοπλοκάκης σχολίασε… «Δέσμευση του πρωθυπουργού πριν κάμποσους μήνες για παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στη Χανιωτικη κοινωνία. Αυτή τη στιγμή στο Δημοτικο Συμβούλιο αναδεικνύεται ότι το ψέμα του πρωθυπουργού συνεχίζεται χωρίς καμία φειδώ».

Άμεση ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη… «Ψεύτης εισαι εσυ Γιωργο με αυτα που λες. Το στρατόπεδο θα παραχωρηθεί. Οπως και σε αλλες αντίστοιχες περιπτωσεις (πχ στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη) πρεπει να υπάρξει ενα μικρό αντάλλαγμα προς το στρατό καθώς αυτή η περιουσία ανήκει και στα ασφαλιστικά ταμεία των στρατιωτικών. ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ την αλήθεια για αντιπολιτευτικούς και μονο λόγους».

«Μακάρι να ειναι έτσι Παύλο, κι εγώ θα βγω δημόσια να ευχαριστήσω τη κυβέρνηση γι αυτό. Ψεύτης δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου, και ευελπιστώ ότι δεν θα γίνω. Όμως τα δεδομένα μέχρις στιγμής δυστυχώς επαληθεύουν και μόνο αυτά που γράφω, καλό θα ήταν να μπορούσε να παρακολουθήσει ο κόσμος το δημοτικό συμβούλιο, κι εσύ σαφώς ως Χανιώτης που είσαι, δυστυχώς ως δια μαγείας διακόπηκε η σύνδεση… Πάντως με χαρά περιμένω τη παραχώρηση του στρατοπέδου και πίστεψέ με θα βγω να το αναδείξω ευχαριστωντας την κυβέρνηση που θα το πράξει», ήταν η ανταπάντηση του Δημοτικού Συμβούλου, με τον κ. Πολάκη να σχολιάζει απλά, αλλά με κεφαλαία γράμματα… «ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ»!

Για να συνεχίσουν:

Σχοινοπλοκάκης: «Παύλο μη ξεχνάς ότι το στρατόπεδο Π. Μελάς ήταν ΑΝΕΝΕΡΓΌ…… εν αντιθέσει με το δικό μας το οποίο ενεργοποιειται ως κέντρο νεοσυλλέκτων….. Τυχαίο???»

Πολάκης: ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Σχοινοπλοκάκης: «Παύλο, αυτό μας είπε ο Δήμαρχος»!

Πολάκης: «Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (οι κανονικοι οχι η «σκιωδης») ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. Τωρα τα περι παρενθεσεως κλπ εχουν τετοια ΜΗ αξια που δεν χρειαζονται σχολιασμο… γιατι τελος ξυριζουν το γαμπρο…»

Σχοινοπλοκάκης: «Ο δήμαρχος χανιων αυτή τη στιγμή κάνει πρόταση για ΠΆΓΩΜΑ της ενεργοποίησης του στρατοπέδου ως κέντρο νεοσυλλέκτων…… Λέει ΨΈΜΑΤΑ????

Και κάπου εκεί ο διαδικτυακός διάλογος (πλην των παρεμβάσεων άλλων χρηστών) έλαβε τέλος, καθώς, όπως φαίνεται, ο κ. Πολάκης δεν θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Δημάρχου Χανίων, που ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα με όσα ο ίδιος έγραφε, ενώ και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Σχοινοπλοκάκης, φάνηκε πολύ διαβασμένος για το όλο θέμα, ειδικά για την παραχώρηση του ανενεργού «Παύλος Μελάς» στη Θεσσαλονίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *