Σας το χαρίσαμε και το θέλουμε πίσω δωρεάν! Εκεί είναι το θέμα με το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου!

Το ζήτημα είναι ηθικό και τίποτα άλλο με το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου! Δεν είναι ότι δεν το θέλουμε, δεν είναι ότι είμαστε καχύποπτοι, δεν είναι ότι είμαστε κακοπροαίρετοι… ορισμένοι, όπως είπε σε δημοσιογραφικό «πηγαδάκι» ο Δήμαρχος Χανίων.

Σαφώς και θέλουμε ένα πνεύμονα πρασίνου μέσα στην πόλη μας! Όχι όμως να τον πάρουμε με τον τρόπο που μας επιβάλλουν να τον πάρουμε!

Γιατί δεν είναι δυνατόν να ζητάνε ανταλλάγματα από κάτι που τους έχει χαρίσει η τοπική κοινωνία! Εκεί είναι η ουσία!!!

Δεν μας χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάζουμε στα δόντια, που είπε και ο Δήμαρχος χθες στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στα «Παραπολιτικά Κρήτης 102,4».

Πρώτον, γιατί δεν μας τον χαρίζουν τον γάιδαρο (τον νοικιάζουμε για να κάνουμε τη δουλειά μας και θα τον γυρίσουμε κάποτε πίσω) και δεύτερον, ναι, κοιτάζουμε τα δόντια για να δούμε αν έχει κανένα χαλασμένο (όταν δούμε γραπτώς τους όρους της συμφωνίας)!

Η χανιώτικη κοινωνία έδωσε δικαιώματα στον Ελληνικό Στρατό για να είναι στρατόπεδο και όχι κατοικίες των ασφαλισμένων του ταμείου του!

Από που κι ως που η «γονική παροχή» που έκαναν τότε οι Χανιώτες στο Στρατό να μεταστρέφεται σε πληρωμή ενοικίου που θα καταβάλλεται στα παιδιά για να μένουν μέσα οι γονείς!

Εκεί ξεκινά και εκεί τελειώνει η όλη διαδικασία κύριοι! Το πήρατε τσάμπα, το θέλουμε και πίσω τσάμπα και όχι με «νταβατζιλίκι»!

Αυτό…

Παντελής Γιαΐτσης
Δημοσιογράφος (ακόμα…)

Υ.Γ.: Δεν υπάρχει αντίδραση για την αντίδραση, όπως αρκετοί ίσως ερμηνεύουν όλα όσα γράφονται ή ακούγονται ή λέγονται το τελευταίο διάστημα. Είναι απλά το… γαμώτο! Πάρτε το το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου, όχι όμως όπως θέλουν αυτοί που τους το χαρίσαμε, αλλά όπως θέλουμε εμείς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *