«Υπάρχει ίδιον όφελος στην καταγγελία!» Τι απαντά η Π.Ε. Χανίων διά του νομικού της συμβούλου, για τα επικίνδυνα υγειονομικά απόβλητα (ηχητικό)

Απάντηση στην καταγγελία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της «ΝεφροΞένια» Α.Ε., Παντελή Κατσιφαράκη, στα «Παραπολιτικά Κρήτης 102,4» έδωσε ο νομικός σύμβουλος της Π.Ε. Χανίων, Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης, αναφορικά με προνομιακή μεταχείριση στη διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων από ιδιωτική κλινική, καθώς στο ακίνητο όπου στεγάζεται είναι συνιδιοκτήτης ο Αντιπεριφερειάρχης, Χαράλαμπος Βουλγαράκης.

Όπως ανέφερε ο κ. Πιτσιγαυδάκης, όντως ο κ. Βουλγαράκης είναι συνιδιοκτήτης, κάτι που δεν είναι κρυφό, αφού υπάρχει το «πόθεν έσχες».

Χαρακτήρισε όμως ως αβάσιμο το να συνδέεται ο ιδιοκτήτης με το τι κάνει ο εκμισθωτής, τονίζοντας ότι γίνεται επί συγκεκριμένου σκοπού, τόσο για να στηρίξει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα, όσο και να συκοφαντήσει τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων.

«Σας ενημερώνω ότι υπάρχουν καταγγελίες και από την πλευρά του κ. Κατσιφαράκη, όσο και από την ιδιοκτησία της άλλης κλινικής. Από την αρμόδια Υπηρεσία της Π.Ε. Χανίων έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. Είναι μεγάλη η πίτα των νεφροπαθών, το κόστος λειτουργίας είναι μεγάλο και αντιλαμβάνεστε γιατί γίνεται αυτό. Δεν ξέρω όμως πόσο δημοκρατικό μπορεί να είναι να ισχυρίζεται κάποιος ότι χρησιμοποιείται μία θέση για ίδιον όφελος. Να ξέρετε πως οι άνθρωποι για τους οποίους έγινε η καταγγελία χρωστάνε ενοίκια στον κ. Βουλγαράκη. Άρα θα είχε συμφέρον να τους κλείσει και να αδειάσει το ακίνητό του.», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πιτσιγαυδάκης.

Ακούστε τι δήλωσε αναλυτικά ο κ. Πιτσιγαυδάκης στην εκπομπή «Φέρε Καφέ», με τους Παντελή Γιαΐτση και Δημήτρη Σκουλούδη:

Διαβάστε τι προβλέπει και το σχετικό ΦΕΚ… εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *